Live Is Punk edustaa jo paikkansa vakiinnuttaneita artisteja ja nousevia uusia kykyjä. Tarjoamme esiintyjien lisäksi myös ääni- ja valotekniikaa, sekä teknikoita tapahtumaasi.

Kysy tarjousta, oli kyse sitten klubikeikasta, festivaaleista tai vaikkapa asteen verran kovemmista synttäribileistä!

Seuraavat keikat

1.12.2023

Clarkkent

Järvenpää, Bumma Pizza & Bar

Liput 12€

desiBelius -klubi, w/ Tulisaderankka, The Tarjas

Klo 21 alkaen

OSTA LIPUT
Tapahtuma Facebookissa
Tapahtuman verkkosivu
8.12.2023

Likaiset pikkarit

Vastavirta, Tampere

12€

Mukana myös: Lapsuus, Aino & Hajonneet, Hiljaiset Kadut

OSTA LIPUT
Tapahtuma Facebookissa
Tapahtuman verkkosivu
ARTISTIT

Juustopäät laittoi isoimman vaihteen päälle ja kaasun pohjaan syksyllä 2022 julkaistulla, järjestyksessään kuudennella albumillaan Mitä järkee! Taas kusit kaiken -singlelohkaisu päätyi ska-poljentoineen radiosoittolistoille muun muassa Suomirockille ja Radio Cityyn.

Juustopäät julkaisi 90-luvulla neljä albumia, teki satoja keikkoja ja myi kultaa. Bändin tunnetuimpia hittejä olivat mm. Voit sä lopettaa?, Kun tyttö rakastui punkkariin ja Joki. Energiaa ja hikeä tihkuvilla keikoillaan bändi on jälleen paaluttanut itsensä suomipunkin eturiviin – punkrock ei kuole koskaan!

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ
ARTISTIT

Rasvamaksa on raivokasta punk-asennetta ja iskeviä metallisia äänimaisemia tarjoileva 6-henkinen yhtye. Yhtye on perustettu vuonna 2019 ja sen kappaleet ovat nousseet Spotifyn soittolistoille sekä soineet radioaalloilla.

Päällepuskevan ja energisen livebändin debyyttialbumi Muutakin kuin muisto julkaistiin loppusyksyllä 2023.

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ
ARTISTIT

Kansainväliseen maineeseen itsensä raivannut punkrock -trio Clarkkent ei pelkää ottaa teksteissään kantaa.

Useita Euroopan kiertueita tehnyt, maailmanluokan yhtyeiden (mm. Good Riddance, Biffy Clyro) kanssa soittanut ja Spotifyn kansainvälisillä punk-soittolistoilla viihtynyt yhtye julkaisee viidennen ja vihaisimman albuminsa vuonna 2024.

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ
ARTISTIT

Kirkkovene perustettiin vuonna 2019 Mitjan (laulu, kitara) ja Juhon (kitara, taustalaulu) toimesta, aluksi Ripsipiirakka -tribuuttiyhtyeeksi. Vuonna 2022 bändi kasvoi täysimittaiseksi livekokoonpanoksi Eemin (basso) ja Vallun (rummut) liityttyä mukaan.

Yhtye on julkaissut yli 100 cover-kappaletta ja kolme omaa albumia, ja heidän kappaleitaan on streamattu yhteensä yli 6 miljoonaa kertaa eri musiikkialustoilla.

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ
ARTISTIT

Broken Trend on vuonna 2016 perustettu helsinkiläinen Pop-Punk / Post Hardcore -yhtye. Yhtye on tunnettu melankolisista sävelistä, nopeista kompeista ja grunge-tyylisistä kitarariffeistä.

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ
ARTISTIT

Likaiset pikkarit yhdistelee poppunkia, rockia ja raivokasta grungea, jota ollaan kuultu mm. YleX:n taajuuksilta. Tätä yhtyeelle tunnusomaista tyylilajien sekoitusta kutsutaan pikkaripunkiksi. Likaiset pikkarit valittiin vuoden tulokkaaksi 2022 Kaaoszinen yleisöäänestyksessä! Yhtye valmistelee parhaillaan toista pitkäsoittoaan.

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ
ARTISTIT

"It's rock. It's punk. It's pop. It's loud. It's everything your mother warned you about." Energinen liveyhtye Lame Duck soitti 2023 Love Is Punk Festeillä 20-vuotisjuhlakeikkansa ja jatkaa innolla taivaltaan.

PYYDÄ TARJOUS ESIINTYMISESTÄ

PYYDÄ TARJOUS

Täytä lomakkeeseen yhteystiedot ja muut tiedot. Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia.

Kiitos viestistäsi, palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Vitun ATK. Lomake kosahti jostain syystä... Laita mailia jansku@loveispunk.fi jos ei hetken päästä lähde toimimaan.