October 23, 2023

Kirkkovene solmi levytyssopimuksen Love Is Punk Recordsin kanssa

Tiedote – Vapaa julkaistavaksi heti

Kirkkovene solmi levytyssopimuksen Love Is Punk Recordsin kanssa

Kirkkovene solmi levytyssopimuksen Love Is Punk Recordsin kanssaAktiivisesti uutta musiikkia julkaiseva pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva punk rock -yhtye Kirkkovene liittyy vahvistamaan Love Is Punk Recordsin artistirosteria.

”Mul on pienestä asti ollu sellainen haave et sais levytyssopimuksen, mut on kauan kestäny löytää se oikee lafka. Nyt on aika nostaa hommat nextille levelille. Ollaan oltu tällainen kotia etsivä orpolapsi, mutta nyt löydettiin meidän perhe”, yhtyeen laulaja-kitaristi Mitja kertoo.

Kirkkovene perustettiin vuonna 2019 Mitja Lepistön (laulu, kitara) ja Juho Rinteen (kitara, taustalaulu) toimesta, aluksi Ripsipiirakka -tribuuttiyhtyeeksi. Vuonna 2022 bändi kasvoi täysimittaiseksi livekokoonpanoksi Eemi Lambergin (basso) ja Vallu Kousan (rummut) liityttyä mukaan.

Yhtye on julkaissut yli 100 cover-kappaletta ja kolme omaa albumia, ja heidän kappaleitaan on streamattu yhteensä yli 6 miljoonaa kertaa eri musiikkialustoilla.Hulvattoman livebändin mainetta nauttiva yhtye vahvistaa kasvavaa Love is Punk -perhettä.

Levy-yhtiön muita artisteja ovat mm. Juustopäät, Likaiset pikkarit, Clarkkent, Rasvamaksa ja Broken Trend. Love Is Punk Records toimii osana Love Is Punk -yhtiötä, johon kuuluu myös keikka-agentuuri Live Is Punk, sekä studiotoimintaa pyörittävä Love Is Punk Studio.

Kirkkovene Facebookissa: https://www.facebook.com/KirkkoveneOfficial‍
Kirkkovene Youtubessa: https://www.youtube.com/@KirkkoveneOfficial
Kirkkovene Spotifyssä: https://open.spotify.com/artist/0SZkRVbgQe92d3RdjmYh9f?si=bRWiv9DJQ0-T4YpqtRQZOw

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Jansku / Love Is Punk Records
jansku@loveispunk.fi
puh. 040-5114151‍

Lisää uutisia