December 8, 2023

Likaiset Pikkarit tarjoavat rock´n´rollin riemua ja glitteriä uudella singlellään Et voi missaa

Tiedote – Vapaa julkaistavaksi heti

Likaiset Pikkarit tarjoavat rock´n´rollin riemua ja glitteriä uudella singlellään Et voi missaa

Stadin päräyttävimmän glitter-lookin omaava Likaiset Pikkarit ei pelkää näyttää rakkauttaan alkuvoimaiseen rock´n´rolliin uudella singlellään Et voi missaa, joka julkaistaan perjantaina 8.12.2023."Et voi missaa syntyi suurilta osin tajunnanvirrasta, ja lyriikoiden takaa löytyy sellainen myöhäisillan haaveilufiilis. Biisi kertoo kuplassa elämisestä ja tarpeesta hajottaa lasi sun edestä, koska se estää näkemästä ympärille", kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Nipe.

Biisissä annetaan myös lupa jammailuun ja nautiskeluun.

"Pikkareille ominaista on nopeat ja räväkät biisit, mutta tällä uudella sinkulla näytetään, että osataan syventyä myös jammailemaan ja fiilistelemään. Kaikki on nykyään nopeeta ja lyhyttä kontenttia, joten tämä biisi on vastaisku kaikelle tälle: nykystandardeilla pitkä biisi, jossa ei ole kiire minnekään. Nautiskellaan ja rakastetaan", kertoo yhtyeen rumpali Rike.

"Et voi missaa on hyvin perinteinen rock´n´roll biisi, mutta ei suora kopio jo tehdystä, vaan se kuulostaa Pikkareilta", jatkaa yhtyeen kitaristi Spike.

Likaiset Pikkarit valmistelevat parhaillaan toista pitkäsoittoaan Love Is Punk Recordsin kanssa ja he jatkavat ahkeraa keikkailuaan Stupidon riveissä. Yhtye on myös mukana ensi vuonna myös Love Is Punk Fest -kiertueella, joka lähtee kiertämään ympäri Suomea Love Is Punk -artistiperheen jäsenien kanssa. Yhtiön muita artisteja ovat mm. Juustopäät, Kirkkovene, Rasvamaksa ja Clarkkent.

Likaiset Pikkarit - Et voi missaa
FI-L1P-23-00015

Säv. & san. Nipe
Sov. Likaiset pikkarit & Jansku

Laulu ja kitara: Nipe
Rummut: Rike
Basso: Jonttu
Kitara: Spike

Äänitys, miksaus, masterointi: Jansku / Love Is Punk Studio

P & C 2023 Love Is Punk

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jansku / Love Is Punk

040-5114151

jansku@loveispunk.fi

Lisää uutisia