February 9, 2024

Love Is Punk julkaisee 9.2. kolme kansainvälistä singleä

Broken Trend - Doomed By You

Doomed By You edustaa uuden aallon emoa tarttuvilla kertosäkeillä ja raskailla riffeillä. Sanoituksellisesti kappaleessa käsitellään toksisia ihmissuhteita.

"Doomed By You on mulle aika henkilökohtainen kappale ja se kertoo ihmisten kaksinaismoralismista ja henkisestä väkivallasta, siitä kun toinen osapuoli koittaa vähän niin kuin ”doomata” toista kaikilla sanomisillaan ja tekemisillään. Oli kyseessä sitten kaverisuhde, parisuhde tai mikä tahansa suhdemuoto, niin se ei ole hyväksyttävää”, kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Janne.

Doomed By You on toinen single Broken Trendin tulevalta debyyttialbumilta.

"Me nauhotettiin tää kappale pimeimpään vuodenaikaan Suomessa, joten saatiin nauhalle aika hyvin se tunnelma mitä tää kappale vaati”, jatkaa Janne.

Clarkkent - White Waste

White Waste on suorasanainen ja selvästi ihmisoikeuksia puolustava kappale. Asenne on olla vaikenematta.

"Ajatus oli, että koska äärioikeiston ja rasismin vastustaminen on aiheena ollut bändille aina tärkeä niin ajateltiin tehdä myös video, jossa ei piilouduta perus bändiasetelman taakse soittimiin tukeutuen – vaan mielummin niin, että tuodaan itsemme framille. Joka jätkä on esillä toimittamassa biisin sanomaa”,  yhtyeen kitaristi Jukka kertoo.

White Waste on kolmas single yhtyeen tulevalta kuudennelta albumilta.

Bändin neljättä levyä Stranger Than Fiction on striimattu Spotifyssä yli miljoona kertaa. Yhtye on tehnyt useita Euroopan kiertueita ja on soittanut monien maailmanluokan yhtyeiden (mm. Good Riddance, Biffy Clyro) kanssa.

King Star  - SOS

Punk ei ole kuollut, eikä myöskään ska! King Star tulee uudella singlellään SOS. Kappaleessa yhdistyy 70-luvun svengaava soundi ja moderni punkrock.

"Biisi kertoo jurrisista katastrofeista, jollaisiin törmää joka viikonloppu baareissa”, naurahtaa yhtyeen laulaja-kitaristi Bobby.

Vauhdikkaista esiintymisistään tunnettu yhtye tekee odotetun paluun keikkalavoille uudella Love Is Punk -klubilla 7.2. Helsingin On The Rocksissa. King Star julkaisi debyyttialbuminsa ”Kings & Clowns” vuonna 2010 ja toisen albuminsa ”Dirty One” vuonna 2015.

"Odotamme innolla, että pääsemme julkaisemaan lisää uutta musaa Love Is Punkin kanssa”, Bobby jatkaa.

Lisää uutisia